Een vrachtwagen is pas je eigen vrachtwagen wanneer je hem kan inrichten volgens jou persoonlijke smaak en wanneer jij je er comfortabel in voelt. Wat geef je een truckchauffeur als kerstcadeau? We helpen je graag!

Sfeer? Hier! Je kan gemakkelijk en snel sfeer scheppen door wat te veranderen aan je bekleding. Zetelcovers zijn een hit onder de truckchauffeurs. Daarnaast zorgen aangename geurtjes dat de “transportlucht” snel uit je truck verdwijnt. Tot slot geven persoonlijke spulletjes als foto’s je het gevoel dat het thuisfront niet ver weg is. Geef iets persoonlijks, dat zijn vaak de beste cadeaus.

Schermtijd! De digitalisering staat ook in transportsector niet stil. Het is omdat je met je vrachtwagen rijdt dat je digitale gadgets daarom niet meekunnen. Wakker worden met een digitale klokradio wordt iets minder moeilijk. Een tablet of laptop kan dienen als de perfecte ontspanning waarin je bijvoorbeeld kan skypen met familie en vrienden. Ook truckchauffeurs kunnen wat digitalisering gebruiken!

‘Life is a highway’ Lange ritten kunnen vaak wat saai zijn. Geef hem of haar daarom een cd met wat aangename muziek voor onderweg. Er is natuurlijk ook niks mis met een goed boek.

Fast-food is not always good food! Je kan de vrachtwagenchauffeur een groot plezier doen met wat kookgerei. ‘The Slow Cooker’ is de perfecte oplossing voor een warme gezonde maaltijd na een dag rijden. De chauffeur legt de ingrediënten ‘s morgens in de pot en diezelfde avond kan hij genieten van een verse maaltijd. De duurtijd van het gaar proces van de producten in de pot duurt langer waardoor de chauffeur na een dag werken, perfect op tijd is.

 

Prettige Feestdagen!

 

Leave a Reply