Een droom van vele vaders is binnen dit gezin werkelijkheid geworden. Het 5-jarig meisje Chesley zat iedere dag fier naast haar papa in de vrachtwagen. Ondanks de enkele uurtjes slaap stond ze iedere ochtend klaar om nieuwe avonturen te beleven. Na een paar jaar was ze oud genoeg om zelfstandje een stukje te rijden. Ze voelde zich als een vis in het water. De basisvaardigheden van het truck rijden zijn de dag van vandaag geen mysterie meer voor Chelsey. Onder het toeziend oog van haar vader voert ze zonder twijfel de meest moeilijke manoeuvres uit. Chelsey droomt van een job als vrachtwagenchauffeur binnen de transportsector. Daarnaast is het haar ambitie om na enkele jaren een eigen transportbedrijf op te starten, in de hoop de rollen ooit te kunnen omdraaien en haar vader met haar te laten meerijden.

‘ Elke dag is anders! Er zit veel variatie in het werk, je komt overal en je geniet van een bepaalde vrijheid. ‘

Is dit een beroep voor meisjes? Daar heet Chelsey een duidelijk antwoord op. Vrouwen kunnen perfect hun stempel drukken in deze mannenwereld. Ze is ervan overtuigd dat wanneer je talent hebt, genderverschillen binnen de transportsector niet uitmaken. De ouders van Chelsey staan volledig achter de keuze van hun dochter.

‘ Er is niets zo fijn dan te kunnen zeggen ‘Mijn werk is mijn hobby’ en elke morgen met plezier uit bed te stappen om te gaan werken! ’

We wensen Chesley veel succes in de toekomst!

Leave a Reply