Ario Integral. Het totaalpakket voor veiligheid & besparing binnen uw autocar- of transportbedrijf, nu aan een enorm scherpe prijs.

Meer info? Contacteer ons voor een offerte!

Telematica

Code 95 Opleiding

Chauffeurs-
coaching

Telematica

Ario Integral biedt in samenwerking met Suivo een totaaloplossing voor al uw telematica-behoeften. In dit pakket zit vervat:

  • Slaap- en Aandachtmonitoring door Ario. Ario meet continu het aantal stuurcorrecties dat de chauffeur tijdens zijn rit maakt en analyseert in real-time of hij nog alert is.
  • Digitale tachograafuitlezing door Suivo. Door real time koppeling met de tachograaf zie je de status van de bestuurder en een overzicht wie wanneer met welk voertuig heeft gereden.
  • Rijstijlanalyse door Suivo. Brandstofverbruik en levensduur van uw voertuig hebben een enorme impact op uw kosten. De rijstijl van uw chauffeurs speelt hierin een grote rol. Volg het versnellen, remmen, snelheid, bochtenwerk, stationair draaien en meer live vanop kantoor of betrek uw chauffeurs in de analyse van hun rijstijl.

Code 95 Opleiding

De vakbekwaamheid is een aanvulling aan het rijbewijs die verplicht is voor alle professionele bestuurders met een rijbewijs categorie D.

De houder moet een relevante nascholing volgen van 35 uur, onderverdeeld in 5 modules van telkens 7 uur. Het bewijs van vakbekwaamheid wordt op het rijbewijs aangeduid met de code 95.

Ario biedt in samenwerking met Atrium een theoretische opleiding Behavior-Based Safety aan. In deze opleiding maken we uw chauffeurs bewust van veilig en duurzaam rijgedrag.

Chauffeurscoaching

Na deze theoretische opleiding volgt een on-the-job coachingtraject. Na een onderzoek van de rijstijl van uw chauffeur en het opmaken van een overzichtelijk rapport, volgt een praktijkgerichte training op basis van deze rapportage.

Partners

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor een gepersonaliseerde offerte.

We komen u graag ook even ons pakket in detail uitleggen. Aarzel niet, we zijn ervan overtuigd dat we u kunnen interesseren met ons aanbod.